Zuma’s Revenge

Este timpul să încercați mâna la Zumas Revenge pe tot ecranul. Broasca trage bile multicolore, iar jucătorul trebuie să rupă lanțul, creând combinații de trei sau mai multe culori ale bilelor. Noua versiune a jocului diferă de cea clasică, nu numai de sistemul bonus îmbunătățit, ci și de o grafică îmbunătățită. Încercați să nu lăsați bilele să ajungă la maxilar. În caz contrar, vei pierde o viață.

Civilizația incasă a fost un stratificat de multe culturi și credințe. Erau idolatri. Zeitatea lor principală era zeul Inti. El a marcat Soarele și însăși imaginea lui era cu fața soarelui. Dar odată Inti a fost supărat pe poporul Inca și a trimis împotriva lor pe teribilul monstru Zuma. Arăta ca un craniu imens înfricoșător. Dar preotul principal a chemat-o pe zeița lunii și ea i-a trimis să-i ajute animalul ei de companie - o broască sacră.

În jocul „Zuma Revenge”, îi vei salva pe incași de la moarte luptând cu craniul. Dar bătălia nu va fi chiar obișnuită. Pentru a muri de foame pe Zuma, trebuie să-l împiedicați să mănânce bilele sacre și va rămâne fără energia soarelui și se va întoarce în viața de apoi.

Pentru a distruge bilele - vase, trebuie să împușci în ele cu bile de aceleași culori, iar când trei sau mai multe sunt adunate în apropiere, acestea vor exploda. Noroc!

Impartasiti cu prietenii:
Rating:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Popularitate:
1,093