Maya Zuma

Maya Zuma este o altă versiune a jocului Zuma. Pentru a obține comoara, trebuie să trageți bile de aceeași culoare și să le eliminați de pe terenul de joc. Nu lăsați bilele să ajungă în craniu. Controlează arma care se rostogolește în partea de jos a ecranului. Trage șarpele târâtor sau chiar șerpi. Este necesar să se facă grupuri de trei sau mai multe bile de aceeași culoare. Mult noroc!

Bine ați venit în lumea minunată a tribului Maya. Acest trib străvechi poseda cunoștințe mari. Unele dintre ele sunt deja disponibile pentru omenire, iar altele au rămas ascunse sub cortina secretului. În jocul „Zuma: Maya”, puteți păși pe pământul unui trib străvechi și vă puteți demonstra agilitatea și viteza. Înainte de tine va fi o cale șerpuitoare de-a lungul căreia se vor rostogoli bile colorate.

Sarcina ta este să împiedici bilele să ajungă la intrarea în peșteră. Pentru a evita acest lucru, trebuie să tragi astfel încât bilele de aceeași culoare să se unească în trei sau chiar mai multe. Apoi vor exploda și vor dispărea. La fiecare nivel, te vor aștepta o nouă locație și o cale complet nouă, ceea ce te va face nervos. Bucurați-vă de joc și mult succes!

Impartasiti cu prietenii:
Rating:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Popularitate:
622